L.A.C. Vastgoed

LAC Vastgoed

Wanneer het slecht gaat met een bepaalde industrie neigen veel ondernemers te stoppen met hun activiteiten om zich te specialiseren. De huizenmarkt is nu geen populaire markt om in te stappen.

Maar juist nu zijn er allerlei mogelijkheden omdat er wetten versoepeld worden. Als je weet wat je doet dan hoef jij je geen zorgen te maken! Dat is ook de reden dat wij met vastgoed zijn begonnen. Wij zijn er van overtuigd dat we de beste services kunnen aanbieden wat betreft bemiddeling, begeleiding en advies in vastgoed.

Portfolio

In korte tijd hebben wij een groot portfolio op kunnen bouwen met verschillende soorten klanten en huiseigenaren. Ook hebben wij partnerschappen gesloten met diverse collega makelaars en hypotheekverstrekkers. Daar werken wij nauw mee samen.

Geschikte woning

Link and Connect Vastgoed is met een flinke opmars bezig in Nederland. Wat ons uniek maakt is de snelheid van de service die wij bieden en de persoonlijke aandacht die wij onze klanten geven om een geschikte woning of hypotheek te vinden! Wij blijven nauw betrokken met de klanten totdat de laatste meubels in de woning een plek hebben gekregen. Mochten onze klanten daarna nog met vragen of suggesties zitten dan kunnen ze ons alsnog ten alle tijden bereiken voor hulp.

Op zoek naar een woning of bewoners?

Bent u op zoek naar een leuke woning of nieuwe bewoners voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

parariusfacebookBekijk ons aanbod van huurwoningen op Pararius.nl en Facebook