Marketing

Jaarlijks komen er honderden nieuwe diensten en producten op de markt. De meeste verdwijnen ook weer als sneeuw voor de zon. Dit gebeurt omdat veel ondernemers de waarde van de markt en productonderzoeken onderschatten. Ze gaan ervan uit dat iedereen hun product of dienst zal begrijpen en dat de verkopen vanzelf zullen gaan.

Communicatie

Hierbij is de communicatie naar de markt zeer belangrijk. U moet weten wat, wanneer, hoe en waar u wilt communiceren. Allemaal punten waar veel ondernemers geen tijd aan besteden en zich in vergissen. Daarom is het een wijze keuze om een bedrijf als Link and Connect in te schakelen.

Uw opties

Wij vertellen u niet wat u moet doen. Wij zullen de mogelijkheden met u doornemen en uw opties duidelijke schetsen. Zo kunt u zelf beslissen en inzien wat het beste voor u en/of uw bedrijf is. Want voor een nieuw dienst/product dat net op de markt is verschenen is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent!

Campagnes

Wij behoeden onze klanten voor geldverspilling. Want niet alle marketing doeleinden zijn geschikt voor uw product/ dienst. Wij zullen u erbij helpen om het gewenste resultaat te behalen door middel van op maat advies, begeleiding, uitvoering van marketing campagnes.

Interesse?

Heeft u interesse? Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.