Onze visie

Link and Connect werkt vanuit de visie om de kwaliteit van de diensten die sales-representatives en adviseurs leveren te verbeteren. Wij zijn gespecialiseerd in het plegen van warme en koude acquisities en marketing research voor verschillende soorten opdrachtgevers.

Successen

We zijn een jong en energiek bedrijf dat in een korte tijd al veel successen heeft behaald. Door onze samenwerking met verschillende opdrachtgevers hebben wij veel ervaring mogen opdoen in verschillende disciplines in de zakenwereld. Wij blijven innovatief en werken voortdurend nieuwe strategie├źn en tactieken uit om toekomstige opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Goed ingelicht

Als acquisitiebedrijf vinden wij het noodzakelijk dat onze adviseurs of representatives goed ingelicht zijn over alle recente ontwikkelingen in de markten waarin u zich bevindt. Mede door dat extra stapje kunnen wij onze diensten leveren zoals geen ander acquisitiekantoor het kan.

Interactie

Wij concentreren ons op het succes dat u als opdrachtgever nastreeft. Ook willen we een goede interactie met uw organisatie hebben. Zo kunnen wij u inlichten en in alle zaken betrekken als het om uw product of dienst gaat. Door deze manier van werken zullen er nooit zaken over het hoofd worden gezien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden.