Uw werknemers

Werknemers hebben vaak weinig te zeggen over de gang van zaken in een bedrijf. Ze werken veel volgens richtlijnen en protocollen.

Innoveren

Heeft u een klacht, of een idee waar uw bedrijf van zou kunnen leren? Dan kunt u een brief of e-mail sturen naar de ideeënbus (als die er is). Veel denkwerk wordt u uit handen genomen. Maar dat is praktisch onmogelijk omdat wij als mensen altijd geprikkeld worden om grenzen te verleggen. Onbewust zijn wij altijd aan het innoveren. Zeker wanneer bepaalde werkzaamheden en producten ons boeien. Uw werknemers niet willen laten nadenken staat gelijk aan u zelf klein houden en bang zijn voor verandering.

Waarom kiest u voor Link and Connnect?

Bij LAC geloven wij erin dat wanneer u met mensen werkt u altijd naar ze moet luisteren. Verschillende ideeën en visies komen bij elkaar waardoor u revolutionair kunt blijven. Daarom spelen onze medewerkers een zeer grote rol als het om de kwaliteit van onze diensten gaat.

Wat onderscheidt ons?

Een Link and Connect adviseur is anders dan alle anderen omdat elk individu bij ons de mogelijkheid heeft om te bloeien en te slagen, binnen een breed spectrum van operationele rollen. Zo komt de creativiteit van onze medewerkers echt tot zijn recht.

Vraag het ons

We kunnen u meer vertellen over uw mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.